Nyheder til hjemmebiografen
Nyt Bio Gear Tryk her

JVC 2024 UHD projektor

JVC 2024 UHD projektor
 
JVC annoncerer 2 nye 8K UHD Laser projektor

JVC annoncerer sine seneste tilføjelser til sin high-end projektor lineup med introduktionen af 2 nye modeller: DLA-NZ900 og DLA-NZ800. Hver af de nye modeller inkorporerer JVCs tredje generation af deres 4K D-ILA-teknologi. Denne udvikling har ført til en forbedring af ydeevnen med et naturligt kontrastforhold, der er 1,5 gange højere end sine forgængere.

Forbedringen i kontrast og lysstyrke understøttes yderligere af JVC's proprietære BLU-Escent Laser-lysmotor, som ikke kun øger lysstyrken, men også bidrager til lysstyrken og den generelle billedkvalitet. Alle modeller er designet til at indlæse og vise billeder i 8K60p opløsning. Disse modeller vil være tilgængelige i juli eller august.
 
Den tredje generations 0,69-tommer native 4K D-ILA-enhed leverer forbedret billedskarphed og et højt kontrastforhold.
  • JVC's proprietære 0,69-tommer native 4K D-ILA-enhed har gennemgået yderligere udvikling og har nået sin tredje generation. Denne iteration tilbyder et naturligt kontrastforhold, der er 1,5 gange større end den tidligere model. Enheden inkorporerer forbedret teknologi til bedre tilpasningskontrol af flydende krystaller og forbedret pixelfladhed. Forbedringer i fremstillingsprocessen har også ført til bedre skærmens ensartethed. DLA-NZ900 har et naturligt kontrastforhold på 150.000:1, mens DLA-NZ800 har 100.000:1.
  • BLU-Escent Laser
  • JVCs originale BLU-Escent Laser-teknologi, som bruger en blå laserdiode til sin lyskilde, er blevet forfinet til at levere en lysstyrke på 3.300 lumen til DLA-NZ900 og 2.700 lumen til DLA-NZ800 . Hver har en driftslevetid på 20.000 timer.
  • Dynamisk lyskildekontrol og ultrahøj indbygget kontrast
  • I modsætning til traditionel blændestyring muliggør laserdioden øjeblikkelig kontrol over lysoutput, hvilket muliggør dynamisk lysstyrkejustering med minimal latenstid. Denne egenskab giver et dynamisk kontrastniveau på uendeligt til én (∞:1) i helt mørke scener ved helt at slukke for lyskilden. Ved at justere laseroutputtet, så det matcher scenens lysstyrke, er de producerede billeder mere på linje med menneskets visuelle perception. Den seneste iteration af laserdioden inkorporerer en ny kontrolalgoritme, der forbedrer præcisionen for bedre at imødekomme kundernes forventninger. Forbedringen inkluderer en stigning i antallet af lyskildestyringstrin fra tre til 101, hvilket letter finere justeringer, der er afgørende for både standard dynamic range (SDR) og high dynamic range (HDR) indstillinger.
  • Projektorer, der kan indlæse 8K60p og 4K120p signaler
  • De nye modeller understøtter fuld 48Gbps 8K60p signalinput, takket være brugen af avancerede LSI'er, der giver mulighed for øjeblikkelig behandling af datamængder, der er fire gange større end dem for en 4K-input. Evnen til at håndtere 4K120-input og en tilstand med lav latens giver disse projektorer mulighed for spil med høj billedhastighed og lignende typer indhold.
  • Anden generations 8K/e-shiftX-teknologi
  • JVC's proprietære 8K/e-shift-teknologi, som anvender "e-shift" højopløsningsskærmteknologi til at fordoble opløsningen ved at flytte en pixel med 0,5 pixels i fire retninger - op, ned, venstre og højre - er blevet opgraderet til sin anden pixel generation. Denne forbedring inkluderer JVC's originale ultraopløsningsbehandling inden for 8K/e-shiftX-teknologien, hvilket forbedrer projektorens evne til nøjagtigt at gengive en lang række indhold, inklusive kilder med 8K (8192 x 4320 pixels) opløsning.
  • Glas linser i alle modeller
  • DLA-NZ900/DLA-RS4200 har et stort 100 mm objektiv. Denne model inkluderer en 18-elements, 16-gruppe helglaslinse anbragt i en fuld aluminiumscylinder, der sigter mod at projicere højopløselige 8K-billeder på tværs af hele skærmen, samtidig med at den bibeholder bredforskydningskapacitet på 100 % lodret og 43 % vandret. Projektoren bruger fem linser med ekstra lav spredning, der er specifikt kalibreret til at minimere kromatisk aberration og farvekanter. DLA-NZ800/DLA-RS3200 bruger et mindre 65-mm-objektiv, der er udstyret med et 17-elements, 15-gruppe helt glas linsesystem.
  • JVCs Frame Adapt HDR Generation 2 teknologi
  • JVC's projektorer er i stand til nøjagtigt at gengive HDR-indhold, understøtter et udvidet lysstyrkeområde, BT.2020 bredt farveskala og 10-bit graduering. De understøtter forskellige HDR-formater, herunder HDR10, HLG og HDR10+ med dynamisk metadata-kompatibilitet. Disse projektorer inkorporerer også Frame Adapt HDR 2nd Generation-teknologi, som bruger en proprietær algoritme til at analysere og justere det dynamiske område af HDR10-indhold pr. frame. Denne teknologi inkluderer en revideret tonemapping-algoritme, der er skræddersyet til hver scene og frame. Algoritmen for tonekurvevalg er også blevet forfinet for at forbedre lysstyrken, farven og det dynamiske område af HDR-billeder.
  • Andre funktioner
  • Cinema filters bruges til at opnå et bredere farveskala svarende til DCI-P3 samt BT-709.
  • Clear Motion Drive har forbedret sin algoritme for bedre at kompensere for nøjagtigheden omkring de kanter, hvor objekter skærer hinanden.
  • En ny billedkvalitetstilstand, Vivid, er blevet tilføjet til gengivelse af SDR-indhold rigt på farver
  • Har ultrahøj kontrastoptik, der leverer klare og farverige videobilleder.
  • Lærredsjusteringstilstand giver brugerne mulighed for at indtaste lærredsoplysninger, herunder billedformat, størrelse og forstærkning, så projektoren automatisk justerer billedet med naturlig farvebalance, så det passer til skærmen.
 
 
Lagt op den 5/5-2024
UHD Blu-ray
Besøg UHD blu-ray siden Tryk her
Link
Besøg Biojensen.dk på Facebook